OPRICHTING RADIO VRIENDEN

Radio vrienden is ontstaan uit een bijzondere samenwerking tussen twee radiostations, namelijk Radio Loena en Radio Tsf. Het begon allemaal toen de Eigenaren van beide radiostations elkaar op de achtergrond begonnen te helpen met elkaars radio’s. Door deze samenwerking ontstond er een mooie vriendschap tussen de Dj’s / radio’s en al snel merkten ze dat ze goed met elkaar konden opschieten.

De samenwerking tussen de stations werd steeds intensiever en al snel werden er gezamenlijke programma’s georganiseerd. De samenwerking verliep zo goed dat ze uiteindelijk besloten om officieel samen te gaan werken. Dit resulteerde in de oprichting van Radio vrienden. Later kwam Carnavalradio Europa aansluiten in de groep.

Radio vrienden zendt live programma’s uit op beide radiostations. Op Radio Loena worden de reguliere programma’s gespeeld, terwijl op Radio Tsf non-stop muziek wordt afgespeeld. De non-stop muziek op Radio Tsf bestaat uit verschillende muziekgenres zoals Allround, Dance, Rock, Classic, Nederpop, Carnaval en Party.

Het idee achter de non-stop muziek op Radio Tsf is dat er altijd iets te luisteren is, zelfs als er geen live programma’s worden uitgezonden. Op deze manier kunnen luisteraars 24 uur per dag genieten van hun favoriete muziek.

de samenwerking tussen Radio Loena en Radio Tsf heeft geleid tot een bijzonder radiostation dat veel luisteraars aantrekt. De Dj’s van beide stations hebben hun krachten gebundeld en zijn erin geslaagd om een radiozender te creëren die voor iedereen interessant is.

BIOGRAFIE RADIO LOENA

Radio loena is ontstaan door mensen die internet radio wilde maken met een beperking

Radio Loena heeft als doel op een kwalitatieve manier internet radio te maken

Radio loena is nieuw en hoop de luisteraars te boeien door zijn selectieve muzieken programma’s

BIOGRAFIE TSF RADIO

TSF Radio België is een radio groep die bekend staat om zijn ruimdenkendheid en diversiteit in muziek. Of je nu van klassieke muziek houdt of liever rock luistert, bij TSF Radio België vind je het allemaal en alles daar tussenin. Met een repertoire dat teruggaat tot de jaren ’60 en zich uitstrekt tot het heden, is er voor ieder wat wils.

Je kunt jouw favoriete muziekstijl selecteren door simpelweg op het gewenste radiostation te klikken. Bovendien biedt TSF Radio België ook een partystation voor diegenen die graag feesten met vrienden. Dit geeft aan hoe veelzijdig deze radio groep is en hoe ze zich richt op het bedienen van een breed publiek met verschillende muziekvoorkeuren.

Als product van de TSF Radio groep, is TSF Radio België trots op zijn erfgoed en blijft het zich inzetten om hun luisteraars te voorzien van de beste muziek en entertainment.

OPRICHTERS RADIO VRIENDEN

DJ JAN VAN ACHT

OPRICHTER RADIO VRIENDEN

VOORZITTER RADIO TSF

DJ DAVID

OPRICHTER RADIO VRINDEN

OPRICHTER-VOORZITTER RADIO LOENA

VOORZITTER VZW DE COLMIC VISSERS GENT

DJ LAURENT

MEDEWERKER RADIO VRIENDEN

ONDER VOORZITTER RADIO LOENA